Flyttevask Sarpsborg

Flyttevask i Sarpsborg. Renhold utført ved utflytting.

Hva er flyttevask eller utvask?

Når du står foran en flytting i Sarpsborg, er det en rekke detaljer å ta hensyn til, og en av de viktigste er å sørge for at boligen din er i perfekt stand når den nye eieren eller leietakeren overtar. Det er her vår flyttevask kommer inn. Vi tilbyr en omfattende rengjøringstjeneste som tar seg av alt fra støvete hjørner til skitne fliser og alt imellom.

Vi har spesialisert oss på flyttevask i Sarpsborg. Vi vet hvor viktig det er å fokusere på detaljer for å oppnå det beste resultatet. Vi går grundig til verks for å sikre at hver krok av boligen er nøye rengjort og klar til å ønske den nye beboeren velkommen.

Standard flyttevask Sarpsborg

Flyttevask Sarpsborg - Er du midt i flytteprosessen og føler deg overveldet av alt som må gjøres?

Flyttevasken kan virke som en umulig oppgave å takle på egen hånd, spesielt når du allerede har hendene fulle med flyttekartonger og logistikk. Å utføre en grundig flyttevask i Sarpsborg før du forlater boligen, kan virke som en ekstra byrde i en allerede stressende situasjon.

La oss ta hånd om den tunge jobben med utvask mens du fokuserer på andre viktige aspekter ved flyttingen. Vi forstår viktigheten av å levere en grundig og pålitelig flyttevask som oppfyller dine forventninger og etterlater boligen din ren og klar for den neste beboeren.

Vi tilbyr 24 timers garanti som en ekstra trygghet.

Ikke la flyttevasken legge til mer stress i en allerede hektisk tid. Gi deg selv den friheten og lettheten du fortjener ved å overlate jobben til oss. Kontakt oss i dag for å sikre at din flytteopplevelse blir så problemfri som mulig!

FAQ flyttevask Sarpsborg - ofte stilte spørsmål som omhandler flyttevask i Sarpsborg

Hva dekker en standard flyttevask i Sarpsborg?

Vi bruker miljøvenlige renholdsprodukter når vi utfører vårt arbeid. I vår flyttevask er alle renholdsprodukter og materialer inkludert i prisen. 

Vår flyttevask i Sarpsborg innebærer:

 • Grundig støvsuging av alle rom.
 • Vask av alle lister, dører og dørkarmer.
 • Grundig rengjøring av alle overflater for støv og andre partikler.
 • Tørrmopping av tak og vegger. 
 • Våtmopping av tak og vegger ved eget ønske.
 • Grundig rengjøring av skuffer og skap (både inn- og utvendig).
 • Vask av vinduskarmer både inn- og utvendig. (12m uten lift).
 • Vindusvask både inn- og utvendig. (12m uten lift).
 • Grundig rengjøring av kjøkken – vask, benkeplater, skap og skuffer.
 • Grundig rengjøring av dusj, vask, fliser, baderomsmøbler (skap og skuffer), speil og toalett.
 • Grundig rengjøring av alle gulv.

Hva dekker ikke en standard flyttevask i Sarpsborg?

Vi legger stor vekt på utføre en grundig flyttevask slik at neste leietaker eller eier kan flytte rett inn uten problemer. Likevel er det viktig å fortelle at enkelte tjenester ved flyttevask i Sarpsborg anses som tilleggstjenester. Dette er ofte tjenester som er mer tidskrevende.

Disse tilleggstjenestene er følgende:

 • Innvendig rengjøring av hvitevarer og komfyr.
 • Rengjøring av sluk (som anbefales å utføres månedlig)
 • Rengjøring av persienner.
 • Rengjøring av peis.
 • Rengjøring av kjøkkenvifte.
 • Rengjøring av balkong.
 • Rengjøring av garasje eller bod.

Dersom det er behov, kan disse spesifikke tjenestene legges til etter ønske, og vi står klare til å bistå med disse ekstratjenestene

Hvor mye koster flyttevask i Sarpsborg?

Prisen på flyttevaskt i Sarpsborg varierer avhengig av flere faktorer, inkludert størrelsen på boligen din, hvilke tilleggstjenester du ønsker, og tilstanden til boligen. Prisen varier også fra bedrift til bedrift, men derav kvalitet også.

Vi tilbyr skreddersydde priser som passer dine behov og budsjett. Vår erfaring har vist at hver bolig er unik, og derfor tilpasser vi vår prissetting til din spesifikke situasjon.

Kontakt oss i dag for en skreddersydd prisvurdering basert på din boligs behov. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din flyttevask i Sarpsborg. 

Hvor lang tid tar vanligvis en standard flyttevask i Sarpsborg?

Å fastsette den nøyaktige tiden det tar å fullføre en standard flyttevask i Sarpsborg kan være utfordrende, da det er mange faktorer som spiller inn. Vanligvis varierer tidsrammen avhengig av boligens størrelse, mengden møbler som må flyttes, og den generelle tilstanden til eiendommen.

Som et grovt estimat tar en standard flyttevask vanligvis et sted mellom 4 til 8 timer for en gjennomsnittlig størrelse bolig. Imidlertid kan denne tiden variere betydelig basert på individuelle omstendigheter.

Videre vil tilleggsservices som rengjøring av hvitevarer, komfyr, ventilasjon eller sluk legge til den totale tidsrammen. Disse ekstratjenestene kan øke den totale rengjøringstiden, men de er avgjørende for å sikre en grundig flyttevask.

Vår erfaring innen flyttevask i Sarpsborg gjør at vi kan gi en nøyaktig tidsvurdering basert på din boligs spesifikasjoner og dine behov. Kontakt oss i dag for en personlig konsultasjon, og la oss hjelpe deg med å planlegge din flyttevask med presisjon og profesjonalitet.

Når bør jeg bestille flyttvasken i Saprsborg?

Skal du flytte til nytt bolig i Sarpsborg og ønsker å bestille flyttevask da anbefaler vi at du
bestiller flyttevask i god tid før den fastsatte flyttedatoen.

Ideelt sett bør du gjøre bestillingen så snart du har en bekreftet flyttedato. Dette gir oss tilstrekkelig tid til å organisere og planlegge, og sikre at din bolig blir grundig rengjort i henhold til dine spesifikasjoner og tidsplan.

Tidlig bestilling av utvask i Sarpsborg er også viktig for å sikre tilgjengelighet hos oss, spesielt i perioder med høy etterspørsel. Ved å bestille tidlig, kan du være trygg på at vi har kapasitet til å imøtekomme dine behov og gi deg den beste serviceopplevelsen.

Ikke vent til siste øyeblikk – ta det første skrittet mot en problemfri flytteopplevelse i Sarpsborg i dag ved å bestille din flyttevask med oss. Kontakt oss i dag for å sikre din plass.

Hvordan betaler man for flyttevask i Sarpsborg?

Når det gjelder betaling for flyttevasken i Sarpsborg, sikrer vi en enkel og trygg prosess for våre kunder. Vanligvis gjennomføres betalingen etter at tjenesten er fullført, slik at du kan være sikker på at alt er i orden før du betaler.

Vi tilbyr flere betalingsalternativer for din bekvemmelighet. Betaling kan enkelt gjøres via betalingsterminal ved bruk av bankkort, med utstedelse av kvittering som bekreftelse på gjennomført betaling. Alternativt kan betaling også gjøres via bedriftsvipps, med kvittering som bekreftelse på at betalingen er fullført.

Noen rengjøringsbedrifter kan be om en delbetaling på forhånd, vanligvis rundt 50% av totalbeløpet, før oppstart av arbeidet. Dette gjøres ofte av sikkerhetsgrunner og for å sikre forpliktelsen fra begge parter. Resten av beløpet betales deretter ved fullføring av tjenesten.

Hos oss er betalingsprosessen enkel og transparent. Du kan betale direkte på stedet etter at tjenesten er fullført, og du vil motta en kvittering som bekrefter gjennomført betaling. Dette gir deg trygghet og sikkerhet, samtidig som du kan være fornøyd med den utførte tjenesten. Kontakt oss i dag for en problemfri betalingsopplevelse og la oss ta seg av din flyttevask i Sarpsborg!

Kontaktskjema

For å komme i kontakt med oss og avtale din flyttevask i Sarpsborg, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor med dine opplysninger og eventuelle spørsmål eller kommentarer.

Vi vil gjøre vårt beste for å svare på din henvendelse så raskt som mulig. Takk for at du velger oss for din flyttevasktjeneste, vi ser frem til å hjelpe deg med en grundig rengjøring og en smidig flytteopplevelse!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Renhold Fredrikstad

Profesjonell flyttevask i Fredrikstad og omegn, sammen med omfattende renholdstjenester. Vi tilbyr flyttevask, byggvask, vindusvask, hovedrengjøring, bortkjøring av avfall og fasadevask. Gi ditt hjem eller kontor den perfekte glansen med våre omfattende renholdstjenester.

Vindusvask Fredrikstad

Skinnende klare vinduer i Fredrikstad – vår spesialitet! Vi tilbyr profesjonell vindusvask og en rekke rengjøringstjenester. Med vår ekspertise og omfattende erfaring sørger vi for krystallklare vinduer og enestående renholdskvalitet. Velg oss for å gi ditt hjem eller kontor et strålende utseende

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by Unni Renhold AS

Scroll to Top