Flyttevask Fredrikstad

Hva er flyttevask?

En flyttevask er en omfattende rengjøringstjeneste utført før du flytter ut av en bolig. Det er en grundig prosess som tar sikte på å rengjøre hver krok av hjemmet fra topp til bunn før overlevering til neste eier eller leietaker. Flyttevask inkluderer vanligvis grundig rengjøring av alle rom, inkludert kjøkken, bad, stuer, soverom og andre områder i boligen. 

Vi har derfor spesialisert oss på flyttevask i Fredrikstad. Med fokus på detaljer og grundighet leverer vi profesjonell flyttevask med mål om å forlate boligen i feilfri stand og klargjort for den neste beboeren.

Standard flyttevask Fredrikstad

Flyttevask Fredrikstad: Spar deg selv for stresset og tidsbruken ved å la oss ta seg av flyttevasken!

Flytting er allerede en hektisk tid, og å legge til en omfattende rengjøring kan virke overveldende. Vår flyttevask i Fredrikstad frigjør deg fra denne byrden. Ved å stole på vårt erfarne team, sikrer du ikke bare en ren bolig ved utflytting, men du sparer også verdifull tid.

Når du vurderer flyttevask, er det å ansette et profesjonelt renholdsfirma et smart trekk. Vårt firma har spesialisert seg på flyttevask i Fredrikstad-området, og vi forstår hvor avgjørende det er å levere høykvalitetsrenhold. Med vårt fokus på detaljer og garanti for kvalitet, gir vi deg tryggheten du trenger i en allerede travel tid.

La oss ta kontroll over flyttevasken, slik at du kan rette din oppmerksomhet mot andre viktige aspekter ved flyttingen. Med vår hjelp kan du fokusere på å etablere deg i ditt nye hjem, uten å bekymre deg for rengjøringen. La vårt team gjøre overgangen til ditt nye kapittel så enkel og sømløs som mulig.

Hva dekker en standard flyttevask i Fredrikstad?

Vår flyttevask inkluderer alt du trenger for å forlate boligen din i strålende stand. Vi tar med eget profesjonelt utstyr og bruker miljøvennlige produkter. 

Vår flyttevask i Fredrikstad innebærer:

 • Grundig støvsuging av alle rom.
 • Vask av alle lister, dører og dørkarmer.
 • Grundig rengjøring av alle overflater for støv og andre partikler.
 • Tørrmopping av tak og vegger. 
 • Våtmopping av tak og vegger ved eget ønske.
 • Grundig rengjøring av skuffer og skap (både inn- og utvendig).
 • Vask av vinduskarmer både inn- og utvendig. (12m uten lift).
 • Vindusvask både inn- og utvendig. (12m uten lift).
 • Grundig rengjøring av kjøkken – vask, benkeplater, skap og skuffer.
 • Grundig rengjøring av dusj, vask, fliser, baderomsmøbler (skap og skuffer), speil og toalett.
 • Grundig rengjøring av alle gulv.

 

Hva dekker ikke en standard flyttevask i Fredrikstad?

Vår flyttevask inkluderer en omfattende rengjøring for å forberede boligen din for neste beboer. Imidlertid er det noen spesifikke tjenester som betraktes som tilleggstjenester. Disse tjenestene er ikke inkludert i standard flyttevask da de er tidskrevende og krever grundig utføring. Tilleggstjenestene inkluderer:

 • Innvendig rengjøring av hvitevarer og komfyr.
 • Rengjøring av sluk (som anbefales å utføres månedlig)
 • Rengjøring av persienner.
 • Rengjøring av peis.
 • Rengjøring av kjøkkenvifte.
 • Rengjøring av balkong.
 • Rengjøring av garasje eller bod.

Disse spesifikke tjenestene kan legges til etter behov, og vi er mer enn villige til å hjelpe med disse ekstratjenestene dersom det er ønskelig.

Hvor mye koster flyttevask i Fredrikstad?

Prisen for flyttevask i Fredrikstad varierer basert på flere ulike faktorer, inkludert størrelsen på boligen, tilstand og inventar som skal rengjøres. Prisene kan også variere mellom ulike rengjøringsbedrifter, og dette gjelder også for kvaliteten og servicenivået som tilbys. Ønsker du å få en prisvurdering tilpasset dine behov? Kontakt oss

Hvor lang tid tar vanligvis en standard flyttevask?

Normalt varierer tiden som trengs for en fullstendig flyttevask avhengig av flere faktorer, inkludert boligens størrelse, mengden møbler og den generelle tilstanden. I tillegg vil eventuelle ekstratjenester, for eksempel rengjøring av hvitevarer, komfyr, ventilasjon eller sluk, påvirke totaltidsrammen.

Vi har som mål å tilby omfattende rengjøringstjenester av høy kvalitet innenfor en effektiv tidsramme. For en mer presis tidsangivelse og en skreddersydd vurdering av dine spesifikke behov, oppfordrer vi deg til å kontakte oss. På den måten kan vi skreddersy våre tjenester for å passe nøyaktig til dine ønsker og krav.

Hvor lenge i forveien bør jeg bestille flyttvasken?

For optimal planlegging anbefales det å bestille flyttevask i god tid før den fastsatte flyttedatoen. Det er ideelt å gjøre bestillingen så snart du har en bekreftet flyttedato. Dette gir oss tilstrekkelig tid til å organisere og planlegge, sikre grundig rengjøring i samsvar med dine behov og tidsplan. Tidlig bestilling sikrer også tilgjengelighet hos oss, spesielt i perioder med høy etterspørsel.

Vår anbefaling er å bestille flyttevasken senest 1-2 uker før den planlagte flyttedatoen. Dette sikrer en smidig og effektiv gjennomføring på selve flyttedagen.

Hvordan betaler man for flyttevasken?

Vanligvis skjer betalingen for flyttevasken etter at tjenesten er fullført. Dette gjøres ofte ved bruk av betalingsterminal, med utstedelse av kvittering, eller gjennom bedriftsvipps med kvittering som bekreftelse på gjennomført betaling.

Noen rengjøringsbedrifter kan be om 50% av betalingen på stedet før oppstart av arbeidet og resterende beløp ved fullføring, dette gjøres gjerne av sikkerhetsgrunner. Det er også mulig at enkelte bedrifter sender fakturaer etter avtale med kunden.

Hos oss skjer betalingen direkte på stedet mot utlevering av kvittering, slik at du kan bekrefte og være sikker på at betalingen er fullført samtidig som tjenesten utføres.

Renhold Fredrikstad

Profesjonell flyttevask i Fredrikstad og omegn, sammen med omfattende renholdstjenester. Vi tilbyr flyttevask, byggvask, vindusvask, hovedrengjøring, bortkjøring av avfall og fasadevask. Gi ditt hjem eller kontor den perfekte glansen med våre omfattende renholdstjenester.

Vindusvask Fredrikstad

Skinnende klare vinduer i Fredrikstad – vår spesialitet! Vi tilbyr profesjonell vindusvask og en rekke rengjøringstjenester. Med vår ekspertise og omfattende erfaring sørger vi for krystallklare vinduer og enestående renholdskvalitet. Velg oss for å gi ditt hjem eller kontor et strålende utseende

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by Elementor

Scroll to Top