Fasadevask Fredrikstad

Hva er fasadevask?

Fasadevask Fredrikstad – Fasaden av ditt hjem er det første inntrykket besøkende får, og den spiller en viktig rolle i å opprettholde verdien og skjønnheten til eiendommen din. 

Fasadevask handler om å grundig rense og forfriske utvendige overflater, inkludert vegger, utvendige vinduer, og andre bygningsdetaljer. Fasadevask er ikke bare for estetikk; det er også for å beskytte hjemmet ditt mot skadelige elementer som mugg, alger og forurensning.

La oss ta hånd om fasaden, slik at du kan nyte et forfrisket og strålende utseende på din eiendom.

Standard fasadevask Fredrikstad

Fasadevask Fredrikstad: Gi fasaden din den glansen som den fortjener!

Fasadevask kan være en krevende oppgave, spesielt når du prøver å gjøre det selv. Vi har sett det skje om og om igjen: hjemmeeiere som drar frem stiger, høytrykksspylere og en haug med rengjøringsmidler, bare for å oppdage at det ikke gir de ønskede resultatene. Det kan være tidkrevende og ikke minst frustrerende.

Det er her vi kommer inn i bildet. Med vår ekspertise og det siste innen rengjøringsutstyr, har vi løsningen på det meste. Vår standard fasadevask i Fredrikstad er enkel, effektiv og gir fantastiske resultater – hver gang.

Vi bruker det innovative Ionic Systems – systemet som gir oss tilgang til 100% renset vann uansett hvor vi jobber. Dette betyr ingen kjemikalier, ingen skade på miljøet og ingen skader på fasaden din.

Vi har også teleskopstang som strekker seg hele 12 meter. Dette gjør at vi kan nå og rengjøre selv de mest utilgjengelige områdene uten behov for kostbare løfteutstyr eller stillas. Fra høye bygninger til frittliggende hus, vi er klare til å håndtere enhver utfordring.
Hva dekker en standard fasadevask i Fredrikstad?

Når vi utfører fasadevask i Fredrikstad, går vi langt utover bare å gi bygningen din et rent utseende. Vi leverer en omfattende rengjøringstjeneste som gir hjemmet eller bedriften din den omsorgen og beskyttelsen det trenger.

Vår fasadevask inkluderer:

 • Fjerning av skitt og algevekst: Vi fjerner alle typer smuss, støv, skitt og algevekst fra fasaden din. Dette gir bygningen din et forfriskende utseende og bidrar til å forhindre ytterligere skade.

 • Rengjøring av utvendig vinduer og vinduskarmer: Vi gir også vinduene dine en grundig rengjøring utvendig. Dette sikrer at utsikten din forblir klar og lys

 • Vask av overflater og listverk: Vi tar oss tid til å rengjøre alle overflater, inkludert lister, dører og dørkarmer, slik at fasaden ser skinnende ren ut.
 • Miljøvennlige Metoder: Vi bruker miljøvennlige produkter og metoder for å sikre at rengjøringen er trygg for både din bygning og omgivelsene.
 

Med vår fasadevask i Fredrikstad, kan du være sikker på at du får mer enn bare et rent utseende – du får omsorg for fasade din. Kontakt oss i dag for en hyggelig fasadevask prat.

Hva dekker ikke en standard fasadevask i Fredrikstad?

Når vi utfører en standard fasadevask i Fredrikstad, er målet vårt å gi bygningen din en fin glans. Likevel er det noen enkelte tjenester som anses som tilleggstjenester. Det betyr at disse tjenestene ikke inkludert selve fasadevasken.

Disse tilleggstjenestene er følgende:

 • Innvendig Rengjøring – Vår standard fasadevask fokuserer på utvendig rengjøring.
 • Ekstra Beskyttelsesbehandling Mens vi gir fasaden din en grundig rengjøring, inkluderer ikke standardfasadevasken en ekstra beskyttelsesbehandling. Dette kan legges til som en tilleggstjeneste for å sikre ekstra beskyttelse.

   

 • Lift ved rengjøring over 12m -Lift er ikke inkludert i verken prisen eller jobben. Gi oss beskjed dersom det skal rengjøres over 12m.
 • Vindusvask Inne Selv om vi gir vinduene en grundig rengjøring på utsiden, dekker standardfasadevasken ikke vindusvasken innvendig. Dette er en egen tjeneste som kan legges til etter behov. Les mer om vindusvask her.

   

 • Rengjøring av spesielle materialer  Hvis fasaden din er laget av spesielle materialer som trenger spesiell behandling, kan dette også være en ekstra tjeneste på grunn av ekstra hensyn og innsats som kreves.

Vi forstår at hver fasade kan ha unike behov, og derfor tilbyr vi tilleggstjenester som kan tilpasses etter dine spesifikke ønsker. Disse tjenestene anses som tilleggstjenester fordi de ofte er mer tidskrevende, de krever spesialisert utstyr og ekstra arbeid.

Vårt mål er å imøtekomme dine behov på en skreddersydd måte. Kontakt oss i dag for å få et tilpasset tilbud!

 

Hvor mye koster fasadevask i Fredrikstad

Prisen på fasadevask i Fredrikstad varierer avhengig av flere faktorer, inkludert bygningens størrelse, tilstand og tilleggstjenester du trenger. Da vi tilbyr skreddersydde tjenester, oppfordrer vi deg til å kontakte oss direkte for å få et nøyaktig pristilbud basert på dine spesifikke behov. Vårt mål er å gi deg høy kvalitet til den beste prisen. Ta gjerne kontakt for å diskutere ditt fasadevask.

Er det nødvendig med fasadevask?

Fasaden er ansiktet til ditt hjem eller bedrift, og den er utsatt for vær, vind og forurensning hele året. Over tid kan skitt og alger bygge seg opp, og dette kan ikke bare påvirke utseendet, men også skade bygningens struktur. Vi vil absolutt si at det er nødvendig. 

Ikke undervurder betydningen av fasadevask. Det handler ikke bare om estetikk, men også om vedlikehold og beskyttelse. La oss hjelpe deg med å holde ditt hjem eller bedriftsbygg i topp stand.

Kontakt oss i dag for en grundig vurdering.

Når er det best å vaske huset utvendig?

Dette er et spørsmål som mange eiendomseiere stiller seg, spesielt med tanke på de skiftende værforholdene i Fredrikstad. Svaret er enkelt: regelmessig utvendig husvask kan gjøres året rundt, men det er visse tidspunkter som kan være mer ideelle.

Våren er ofte en favorittperiode for utvendig husvask. Etter en lang vinter kan huset ha samlet opp mye skitt og smuss. Vårvasken gir deg muligheten til å friske opp fasaden og fjerne vinterens påvirkning.

Sommeren er også en flott tid for utvendig husvask. Det milde været gir perfekte forhold for grundig rengjøring. Dette er spesielt viktig hvis du planlegger å male eller utføre andre vedlikeholdsoppgaver på huset ditt.

Høsten kan også være ideell, men det er også viktig å følge med på temperaturen og været.  

Våre anbefalte perioder er vår og sommer. Da været og temperaturen ofter er hyggeligere enn på høsten. 

Hvordan betaler man for fasadevasken?

Når det gjelder betaling for vår fasadevasktjeneste i Fredrikstad, legger vi stor vekt på klarhet og trygghet både for våre private og bedriftskunder. 

Før vi starter arbeidet, lager vi alltid en ordrebekreftelse eller kontrakt som inneholder detaljene om hva som skal utføres, tidspunktet for tjenesten, den avtalte prisen og betalingsmåten. Dette dokumentet er utformet for å skape gjensidig forståelse og trygghet mellom oss og kunden. Denne avtalen signeres av begge parter.

For våre private kunder er betalingsprosessen enkel og grei. Etter at vi har fullført fasadevasken tilfredsstillende, kan du betale på stedet ved hjelp av vår betalingsterminal. Du kan bruke bankkortet ditt til å fullføre betalingen, eller hvis du foretrekker det, kan du enkelt bruke Vipps for å gjøre transaksjonen. Uansett hvilken metode du velger, vil du motta en kvittering som bekrefter betalingen.

For våre bedriftskunder tilbyr vi fakturering som en praktisk betalingsalternativ. Vi sender deg en faktura med alle nødvendige opplysninger etter at tjenesten er fullført. Dette gir bedrifter fleksibilitet til å administrere betalinger i samsvar med deres interne prosesser.

Renhold Fredrikstad

Profesjonell flyttevask i Fredrikstad og omegn, sammen med omfattende renholdstjenester. Vi tilbyr flyttevask, byggvask, vindusvask, hovedrengjøring, bortkjøring av avfall og fasadevask. Gi ditt hjem eller kontor den perfekte glansen med våre omfattende renholdstjenester.

Vindusvask Fredrikstad

Skinnende klare vinduer i Fredrikstad – vår spesialitet! Vi tilbyr profesjonell vindusvask og en rekke rengjøringstjenester. Med vår ekspertise og omfattende erfaring sørger vi for krystallklare vinduer og enestående renholdskvalitet. Velg oss for å gi ditt hjem eller kontor et strålende utseende

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by Elementor

Scroll to Top