Byggvask Fredrikstad

Hva er byggvask?

Byggvask er en nødvendig og omfattende rengjøringstjeneste som utføres i forbindelse med ferdigstillelse av byggeprosjekter. Dette er en grundig prosess som tar sikte på å etterlate bygningen i feilfri stand, fri for støv, smuss og byggeavfall før den tas i bruk.

Vi i Unni renhold har lang erfaring med byggvask i Fredrikstad-området. Vi håndtere byggvask for alle typer bygninger, enten det er boliger, kontorlokaler eller lagerlokaler. Vårt mål er å levere byggvasktjenester av høy kvalitet.

Standard byggvask Fredrikstad

Byggvask Fredrikstad – La oss hjelpe deg med å unngå stresset og tidsbruken ved å ta ansvar for byggvasken!

Byggvask kan være en av de mest stressende og tidkrevende oppgavene når du nærmer deg slutten av et byggeprosjekt eller en renovering. La oss gjøre overgangen enklere for deg med vår ekspertise innen byggvask i Fredrikstad.

Å ansette et renholdsfirma for byggvask i Fredrikstad er ikke bare praktisk, det er en investering i kvalitet og effektivitet. Vårt firma har en dyp forståelse av hva som kreves for å sørge at byggeprosjektet er rent og klart for overtagelse.

Frigjør deg fra stresset og tidsbruken som følger med byggvask. Velg oss for din byggvask i Fredrikstad, og la oss ta seg av rengjøringen. 

Hva dekker en standard byggvask i Fredrikstad?

Når byggearbeidet er fullført, står du igjen med en drømmebolig eller en oppgradert arbeidsplass, men den siste finpussen gjenstår. Vår byggvasktjeneste er den siste berøringen som forvandler ditt prosjekt til en ren virkelighet.

Vår byggvask i Fredrikstad innebærer:

 • Grundig støvsuging av alle rom.
 • Fjerning av avfall som papirbeskyttelse, teiprester og annet avfall som ligger igjen (sortert).
 • Vask av alle lister, dører og dørkarmer.
 • Grundig rengjøring av alle overflater for sagflis, støv og andre partikler. 
 • Tørrmopping av tak og vegger. 
 • Våtmopping av tak og vegger ved eget ønske.
 • Vask av vinduskarmer både inn- og utvendig. (12m uten lift).
 • Vindusvask både inn- og utvendig (12m uten lift).
 • Grundig rengjøring av all inventar  (skap og skuffer dersom nytt)
 • Grundig rengjøring av alle gulv.
 • Ozonrens ved behov (ekstra tjeneste)

Hva dekker ikke en standard byggvask i Fredrikstad?

Vår byggvask omhandler om å levere en omfattende rengjøring for å sikre at ditt byggeprosjekt blir rent, fritt for støv og klart for overtagelse. Derfor er det også viktig å forstå hva som normalt ikke inngår i en standard byggvask. Følgende oppgaver er vanligvis ekskludert fra vår byggvasktjeneste:

 • Innvendig rengjøring av hvitevarer og komfyr (dersom det ikke er nyinstallert)
 • Rengjøring av persienner.
 • Rengjøring av balkong.
 • Rengjøring av garasje eller bod.
 • Fjerning av større konstruksjonsrester (Bortkjøring av større byggeavfall)

Vennligst merk at disse tjenestene kan imidlertid legges til ved avtale, og vi er alltid klare til å diskutere dine spesifikke krav og gi deg et tilpasset tilbud.

Hvor mye koster byggvask i Fredrikstad?

Prisen for byggvask i Fredrikstad kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert byggeprosjektets størrelse, tilstanden den er i, og hva som skal utføres tillegg til faste tjenester. Priser på byggvask i Fredrikstad kan også variere mellom ulike rengjøringsbedrifter.

Ønsker du en prisvurdering som er tilpasset dine spesifikke behov? Ta kontakt med oss i dag.

Må man utføre byggvask etter at byggeprosessen er ferdig?

Under byggeprosessen samles det stor mengder byggestøv, smuss og andre partikler som kan påvirke byggets inneklima og miljø. Derfor er det viktig å utføre en god rengjøring etter at byggeprosjektet er ferdigstilt. 

I henhold til Byggteknisk forskrift (TEK17) § 13-16 må bygget rengjøres før det kan tas i bruk. Dette er en viktig del av byggeprosessen for å sikre at den nye bygningen oppfyller helse- og sikkerhetsstandarder. Rengjøringen skal fjerne eventuell byggestøv, smuss og annen forurensning som kan ha samlet seg under byggeprosessen. Dette sikrer ikke bare et rent og hygienisk miljø, men også at installerte materialer og utstyr fungerer optimalt. Derfor er byggvask en nødvendig og viktig prosedyre for alle nybygg.

Inngår brakkevask under byggvask?

Nei, normalt sett inkluderer ikke en standard byggvask rengjøring av brakker. Byggvask fokuserer hovedsakelig på selve bygningen, inkludert interiør, gulv, vegger, tak, vinduer og lignende. Brakkevask er en egen tjeneste som må avtales separat, da brakker kan ha spesifikke rengjøringsbehov.

Vi tilbyr imidlertid fast renhold under byggeprosessen, inkludert rengjøring av brakker og bygget. Dette gir deg en mer omfattende og helhetlig løsning for å opprettholde rensligheten på byggeplassen.

Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere dine spesifikke behov og hvordan vi kan tilpasse våre tjenester for ditt prosjekt.

Hvordan betaler man for byggvasken?

Betaling for byggvask avhenger av om du er en privatperson eller et firma.

For firmaer: Vi tilbyr betaling gjennom faktura for bedrifter. Fakturaen inneholder all nødvendig informasjon, inkludert totalprisen og betalingsfristen.

For privatpersoner: Etter at byggvasken er utført, kan du enkelt betale ved hjelp av bankterminal. Dette gir deg muligheten til å kontrollere og bekrefte betalingen umiddelbart etter at rengjøringen er fullført. Vi sørger for at du mottar en kvittering for betalingen din.

Før vi starter arbeidet, inngår vi en skriftlig avtale hvor vi detaljerer pris og tjenester som skal utføres. Denne kontrakten signeres av både deg som kunde og oss som renholdsbedrift. Dette gir en ekstra sikkerhet og klarhet for begge parter.

Vi er opptatt av å gjøre betalingsprosessen så enkel og trygg som mulig, og vi er alltid tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha angående betalingen eller våre tjenester.

Renhold Fredrikstad

Profesjonell flyttevask i Fredrikstad og omegn, sammen med omfattende renholdstjenester. Vi tilbyr flyttevask, byggvask, vindusvask, hovedrengjøring, bortkjøring av avfall og fasadevask. Gi ditt hjem eller kontor den perfekte glansen med våre omfattende renholdstjenester.

Vindusvask Fredrikstad

Skinnende klare vinduer i Fredrikstad – vår spesialitet! Vi tilbyr profesjonell vindusvask og en rekke rengjøringstjenester. Med vår ekspertise og omfattende erfaring sørger vi for krystallklare vinduer og enestående renholdskvalitet. Velg oss for å gi ditt hjem eller kontor et strålende utseende

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by Elementor

Scroll to Top